Ex Lib[ris] Klaus Rödel - Jucys, Valerijonas Vytautas (1930-2016).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S.l.], 1971)
Trzy nagie kobiety trzymają otwartą książkę z napisem: Ex Lib Klaus Rödel. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie.