[Afisz teatralny] Dzikie łabędzie / Teatr Lalek Arlekin. ([wydawca nieznany], 2000)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Stanisław Ochmański, muzyka: Krzesimir Dębski, dekoracje: Aleksander Maksymiak.