Duchowość wychowania w nauczaniu Jana Pawła II / Stanisław Urbański. - Urbański, Stanisław (1947- )
1. Określenie wychowania religijnego. 2. Główne cechy duchowości wychowania. - wychowanie do wartości moralnych. - wychowanie w wierze.