Molier - Medyk mimo chęci / Mleczko ; Teatr Wybrzeże. - Mleczko, Andrzej (1949- ). (Teatr Wybrzeże, 1999)
Plakat przedstawienia z 1999 r. Na plakacie lekarz i pacjent podczas badania. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.