Beaumarchais - Wesele Figara. - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Miejsce nieznane] : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu permiera 1.03.1950 r. Reżyseria: Czesław Strzelecki.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne