[Afisz teatralny] Kto zawinił : komedia w 4 aktach (6 obrazach) Georgija Mdiwaniego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 16.01.1951 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni, Plac Grunwaldzki 1. Reżyseria: Wiktor Biegański, dekoracje: Roman Bubiec, kierownictwo literackie: Kazimierz Barnaś.