[Afisz. Incipit] Koło Kombatantów przy NSZZ "Solidarność" z okazji setnej rocznicy urodzin generała Władysława Sikorskiego ... zaprasza na ... ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o mszy, akademii i pielgrzymce.