[Afisz. Incipit] Koło Kombatantów przy NSZZ "Solidarność" z okazji setnej rocznicy urodzin generała Władysława Sikorskiego ... zaprasza na ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o mszy, akademii i pielgrzymce.
Keywords: Sikorski, Władysław -- (1881-1943) -- rocznice -- druki ulotne; Sikorski, Władysław -- (1881-1943); Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". -- Koło Kombatantów. -- Biuro Krajowe (Gdańsk).; Koło Kombatantów (NSZZ "Solidarność"); Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne