Kursy pracy morskiej. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Druk zachęcający do wstąpienia na kursy wraz warunkami przyjecia, arkuszem zgłoszenia, arkuszem zadań.
Keywords: Edukacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zawody morskie (praca) -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne