Ratusz Gł[ówny]. Odbudowa wieży, konstrukcja stalowa galeryjki [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986)
Przedstawia konstrukcję stalową galeryjki wieży Ratusza Głównego Miasta, stan w 1951 r.