Żołnierze! Przeciw hordom wroga zbroi się cała Polska. ([S.l. : s.n., 1920)
Druk z okresu wojny polsko-bolszewickiej.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- druki ulotne