Festgottesdienst : am 18. October 1913. ([Danzig : s.n.], 1913)
Program liturgii mszy w Gdańsku 19 października 1913 r. prawdopodobnie w Bazylice Mariackiej.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- życie religijne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła