Technische Hochschule Danzig 1904-1929. - Politechnika Gdańska (Danzig : [s.n.], 1929)
Okolicznościowy druk z okazji 25. rocznicy istnienia Politechniki Gdańskiej.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne