Exlibris Vladislav Kohout / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1972)
Siedząca na trawie naga kobieta, za nią kwitnący krzak i drewniany płot, na którym stoi piejący kogut, napis: Exlibris Vladislav Kohout. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.