Exlibris Vladislav Kohout - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Kohout, Vladislav (1972)
Siedząca na trawie naga kobieta, za nią kwitnący krzak i drewniany płot, na którym stoi piejący kogut, napis: Exlibris Vladislav Kohout. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.