[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z rozporządzeniem Ministrów ... / J. Głazik. - Głazik, J. (Starostwo Powiatowe Kościerskie, 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgloszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych 29.07.1947 r.