[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z rozporządzeniem Ministrów ... - Głazik, J. (Kościerzyna : Starostwo Powiatowe Kościerskie, 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgloszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych 29.07.1947 r.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła