[Stan wojenny 1982] [Stocznia Gdańska] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia Bramę nr 2 Stoczni Gdańskiej, przystrojoną kwiatami i transparentami, 15 grudnia 1982 r.