Plac Kommendant [Inc.:] Wszyscy Officyerowie, Zołnierze lub Officyaliści, służący, w ogulności wszyscy każdego składu w Woysku iakieykolwiek bądź rangi, i iakiego bądź stopnia znayduiący się w Warszawie [...] = Etat Major de la Place [Inc.:] Tous les Officiers, Militaires, Employés et généralement tous les Individus fesant partie de la Grande Armée, quelques soient leurs grades et qualités qui se trouvent à Varsovie [...] : w Głowney Kwaterze 3 Marca 1807. w Warszawie / Target. - Target (?-1808) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - o odnowieniu paletów kwaterunkowych żołnierzy w Warszawie, z 3 marca 1807.