Willa Freise T. H. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia dwie dziewczynki stojące przy schodach prowadzących na wzgórze, w głębi wśród drzew wieże kościoła, u dołu napis: Willa Freise. Sygn aut. w obrębie kompoz.