[Popiersie starszego szlachcica] / N. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1780)
Przedstawia en face twarz starego mężczyzny, lekko zwróconą 3/4 w lewo. Meżczyzna ma wysokie czoło i długą siwą brodę.