X-lecie sekcji "Judo" GKS "Wybrzeże" i FKS "Gwardia" W-wa. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat zawodów w Gdańsku 2-4.09.1967 r. Na druku zawodnicy judo w trakcie walki.
Keywords: Judo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Judo; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne