Ex libris Weroniki Podstawki Solidaryzm / Aleksandra Jagodzińska. - Ogórkiewicz, Aleksandra (1987- ). ([wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia dwie ręce w uścisku, nad nimi napis: Ex libris Weroniki Podstawki, poniżej: Solidaryzm. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.