Wrzeszcz - budowa "Manhattanu" / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (2002)
Przedstawia budowę galerii handlowej "Manhattan" w Gdańsku-Wrzeszczu, widok od strony ulicy Jaśkowa Dolina, 2002 r.