Zuzanna i starcy - Gomułka, Kazimierz ([Suwałki], 1970)
Przedstawia popiersia nagiej kobiety o długich włosach i dwóch mężczyzn na tle otwartej przestrzeni.
U dołu pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora i tytuł.
Miejsce i czas powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.