[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz z informacją o szczepieniach.