[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z informacją o szczepieniach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.