Ex-Libris Izby Pamiątkowej Adama Grzymały Siedleckiego / [Stanisław Ruszkowski]. - Ruszkowski, Stanisław (1968)
W kwadracie kwiat róży, wokoło napis: Ex-Libris Izby Pamiątkowej Adama Grzymały Siedleckiego.