[Afisz. Incipit] Grand-Hotel Sopot ... dnia 12 marca ... wielki koncert ariii operowych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie. Śpiewał: Wacław Domieniecki, Krystyna Jastrzębska.