[Afisz. Incipit] Grand-Hotel Sopot ... dnia 12 marca ... wielki koncert ariii operowych ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie. Śpiewał: Wacław Domieniecki, Krystyna Jastrzębska.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.