Ex Libris Edgar Milewski R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Na pierwszym planie zarys półpostaci oraz tablica z napisem: Edgar Milewski. W głębi, na tle fantastycznego krajobrazu koń w galopie. Powyżej napis: Ex Libris.