Ex libris Edwarda Karnasiewicza / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Dwa herby Bielska i Białej na tle wieży ratuszowej w Bielsku-Białej, u dołu napis: Ex Libris Edwarda Karnasiewicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.