Ex libris Edwarda Karnasiewicza - Grabowski, Edward (1904-1966).; Karnasiewicz, Edward (1918- ). (1960)
Dwa herby Bielska i Białej na tle wieży ratuszowej w Bielsku-Białej, u dołu napis: Ex Libris Edwarda Karnasiewicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.