Ex Libris Olga Tománkova / [Vojtech Cinybulk]. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Koliber przy storczyku, u dołu z prawej strony napis: Ex Libris Olga Tománkova, pod wyobrażeniem autograf artysty.