[Afisz. Incipit] Cech Rzeźników i Wędliniarzy w Elblągu urządza Zabawę Taneczną ... w lokalu "Polonii" za kanałem ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 14.09.1947 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.