Załoga Przedsiębiorstwa Robót Kolejowych nr 12 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia załogę PRK przy lokomotywie na gdańskiej Przeróbce, 1970 rok.