Załoga Przedsiębiorstwa Robót Kolejowych nr 12 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1970)
Przedstawia załogę PRK przy lokomotywie na gdańskiej Przeróbce, 1970 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk