Koncert symfoniczny : sezon 1968/69 / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka ; [tekst Stanisław Haraschin]. - Haraschin, Stanisław (1922-2006) ([s.n.], 1968)
Program koncertu, który miał miejsce 7-8.02.1969 r.