Koncert symfoniczny : sezon 1968/69 - Haraschin, Stanisław (1922-2006).; Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1968)
Program koncertu, który miał miejsce 7-8.02.1969 r.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.