[Afisz. Incipit] Powiatowy Dom Kultury i Sztuki urządza ... towarzyski wieczór taneczny ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 16.05.1948 roku w Lęborku.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.