[Afisz. Incipit] We wtorek, dn. 8 października 1946 r. o godz. 17-tej Wielki Koncert Religijny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w Katedrze Oliwskiej z udziałem warszawskiego chóru męskiego "Harfa" pod dyrekcją prof. Wacława Lachmana, śpiew Irena Jęsiakówna, organy prof. Antoni Janca.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.