[Afisz. Incipit] Towarzysze! Rada Zakładowa zawiadamia, że w dniu 9.II.1955 r. ... odbędzie się konferencja sprawozdawczo-wyborcza Zakładowej Organizacji Związkowej ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem konferencji.