Gwiazdy dla wszystkich : Widowisko w 3 aktach / Studio Rapsodyczne G.T.P.S. (Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, 1962)
Program teatralny przedstawienia. Studio Rapsodyczne Gdańsk-Wrzeszcz ul. Wajdeloty 13. Inscenizacja i reżyseria: Malwina Szczepkowska, scenografia: Ewa Nahlik.