Koncert popularny Filharmonia Bałtycka na odbudowę Warszawy. - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce 9.10.1948 r.
Keywords: Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk) -- plakaty; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne