Schuldverschreibung No : / über Vierzig Thaler Preuss. Courant. / F. H. Müller. - Müller, F. H. (s.n., 1867)
List dłużny niewypłeniony potwierdzający, że F. H. Müller pożyczył 40 talarów pruskich i zobowiązuje się do ich spłaty wraz z odsetkami.