Pedro Calderon de la Barca - Księżniczka na opak wywrócona = La señora y la criada - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny spektaklu, który miał miejsce 5.12.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Zbigniew Bogdański, scenografia Ali Bunsch, muzyka Henryk Jabłoński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.