Ex Libris A. Banacha / [Stanisław Töpfer]. - Töpfer, Stanisław (1917-1975) ([wydawca nieznany], 1945)
Portret Piotra Wysockiego w nieregularnym obramowaniu, z lewej strony sztandary jedno drzewce zwieńczone orłem i tabliczką z datą, po prawej stronie wzdłuż obramowania napis: Ex Libris A. Banacha.