Ex Libris A. Banacha - Töpfer, Stanisław (1917-1975).; Banach, Andrzej (1910-1990). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Portret Piotra Wysockiego w nieregularnym obramowaniu, z lewej strony sztandary jedno drzewce zwieńczone orłem i tabliczką z datą, po prawej stronie wzdłuż obramowania napis: Ex Libris A. Banacha.
Nazwisko autora i data według bibliografii.
I Biennale "Exlibris Współczesny". Katalog, Malbork 1963
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.