Obwodowa Komisja Wyborcza nr 62 w Gdyni : Głos oddaje Aleksandra Muszyńska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia panią Aleksandrę Muszyńską wrzucająca głos do urny wyborczej w lokalu wyborczym nr 62 w Gdyni, podczas wyborów do Rad Narodowych, 1978 r.