Obwodowa Komisja Wyborcza nr 62 w Gdyni : Głos oddaje Aleksandra Muszyńska - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia panią Aleksandrę Muszyńską wrzucająca głos do urny wyborczej w lokalu wyborczym nr 62 w Gdyni, podczas wyborów do Rad Narodowych, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wybory -- 1945- -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa